Zeilboot huren bij Windkracht 5

Waarom een zeilboot huren ?

Gezellig een weekje weg of een weekend lekker zeilen, het kan allemaal bij zeilbotenverhuur Windkracht 5.
Een zeilboot huren is een geweldige ervaring, zo kunt u een zeilboot verhuur voor een bedrijfsuitje, een vriendentrip maar ook lekker voor een weekendje weg met de partner of het gezin. Als u eenmaal een zeilboot gehuurd heeft kunt u overal naar toe zeilen desgewenst met of zonder planning, gewoon de wind volgen naar een fijn vakantieplekje. U kunt in Nederland prima zeilen: over het IJsselmeer naar Friesland, de Wadden of over het Markermeer langs Volendam richting Amsterdam.
Maar vergist u zich niet, zeilen is niet alleen voor rustige zonaanbidders. De sportievere zeiler kan ook fanatiek zeilen en proberen een zo hoog mogelijke snelheid te behalen.
Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden ‘voor een ieder wat wils’, bovendien zit u niet vast aan een vakantiehuisje, want die vaart (compleet uitgerust) gewoon met u mee.

Waarom een zeilboot huren bij Windkracht 5 ?

Een zeiljacht huren bij Zeilbotenverhuur Windkracht 5 biedt u veel voordelen. Als u bij Windkracht 5 een zeilboot huurt weet u dat u voor een kwalitatief goed jacht heeft gekozen, alle zeilboten van Windkracht 5 zijn goed onderhouden en schoon, zo kunt u gerust een vakantie vieren. Wanneer er onverhoopt toch iets mis mocht zijn bel dan gerust want de service is geweldig.
De prijzen zijn goed zeker wanneer u naar het bouwjaar en de uitrusting kijkt. Windkracht 5 biedt concurrerende huurprijzen. Wanneer u flexibel bent qua tijdstip en jacht dan pakt u een voordelige last-minute deal. Met een last-minute aanbieding kunt u uw vakantie nog goedkoper tegemoet varen.
De medewerkers van Zeilbotenverhuur Windkracht 5 zijn bijzonder klantgericht. Heeft u vragen? Windkracht 5 reageert vlot. Mocht u eerder een jacht hebben gehuurd en terugkomen om een jacht te huren bij Windkracht 5 dan geniet u een aantrekkelijke terugkeerkorting. Hoe korter de periode tussen de verhuur, hoe hoger deze klantenkorting.
Er is ruime keuze, u kunt kiezen uit een tiental zeilboten van een Bavaria 33 t/m een Bavaria 41.
Middels het online boekingssysteem kunt u eenvoudig zien wanneer en of er jachten vrij zijn. Vervolgens kunt u het gewenste jacht gemakkelijk direct online reserveren, waardoor u de boot niet zult missen.